• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Verfsystemen bij Nooitgedagt Yachtpaining

Lakken en verven zorgen niet alleen voor een mooi uiterlijk van uw boot of jacht, maar zij bieden tevens de nodige bescherming tegen weersinvloeden als zon, zee, water en wind. Water en vocht zijn namelijk de grootste bedreigingen voor uw boot. Daardoor kan er osmose bij beschadiging van de gelcoat van polyesterboten en roest bij beschadiging van de lak- en verflagen van metalen boten optreden. Ook heeft UV-straling een negatieve werking op alle delen van uw boot die blootstaan aan de zon. Wil een coating, verf of lak uw boot goed kunnen beschermen en bovendien uw boot mooi laten glanzen, dan moeten de lakken en verven deskundig gekozen en aangebracht worden. Wij bieden allerlei professionele schilderwerkzaamheden om uw nieuwe boot of jacht in topconditie te brengen of, door preventief onderhoud, te houden .

Hieronder vindt u overzicht (inclusief korte omschrijvingen) van verfsystemen die Nooitgedagt Yachtpaining naar volle tevredenheid gebruikt en waar wij ook het volste vertrouwen in hebben. Met elk van deze verfsystemen bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige coating op uw boot of jacht.

 

ALEXSEAL

 ALEXSEAL bij uw jachtschilder Nooitgedagt Yachtpainting
ALEXSEAL Yacht Coatings levert een compleet systeem van verfproducten om de meest geavanceerde topcoats te creeëren. Dit is het resultaat van meer dan 100 jaar research en development. ALEXSEAL weerspiegeld de beste combinatie van uiterlijk, duurzaamheid en repareerbaarheid die er in de industrie te vinden is. De geavanceerde formule die zij voor de topcoats gebruiken resulteert in coatings die hard, duurzaam en gemakkelijk te repareren zijn. Daarnaast is het uiterlijk van deze topcoatings moeilijk te evenaren door concurrenten: de glans en het kleurbehoud van deze coatings is uitzonderlijk.

ALEXSEAL biedt voor zowel het interieur als exterieur coatings. De coatings worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze materialen zijn onder andere bestand tegen UV-straling, zout water, brandstof en slijtage door normaal gebruik. Bovendien zorgen de kenmerken van deze materialen voor een besparing qua schoonmaken en onderhoud, en voor stabiliteit van glans en kleur. Voor een afwerking die de ruige omgeving van het water kan doorstaan en in het oog springt is ALEXSEAL een goede keus.

AWLGRIP

  AWLGRIP bij uw jachtschilder Nooitgedagt Yachtpainting  
AWLGRIP is een wereldwijd bekend en gebruikt merk van verfsystemen en verfproducten voor het schilderen en spuiten van jachten en boten. De coatings en lakken van AWLGRIP zijn toonaangevend in de jachtbranche: veel jachtbouwers, vakmensen en jachtwerven gebruiken de verfsystemen en -producten al jaren naar alle tevredenheid en weten dat zij met AWLGRIP topkwaliteit in huis halen. De reputatie als standaard in de jachtindustrie heeft dit merk te danken aan de systematische technische innovatie, strikte kwaliteitscontrole en de overtreffende afwerking van de producten.

AWLGRIP levert een compleet systeem van coatings om uw boot of jacht te beschermen tegen de weersinvloeden op het water: van middelen voor het gereedmaken van de oppervlakte tot de afwerking met een topcoat. De duurzaamheid, binding en onmiskenbare glans van de topcoats maakt dit merk moeilijk te evenaren. De coatings zijn uitzonderlijk goed bestand tegen zonlicht, zout water, chemicaliën en slijtage, en dit maakt de AWLGRIP-producten ideaal voor het coaten van praktisch alles: van de bovenkant, de cabine, het dek en de mast tot aan de motor. Al met al is AWLGRIP een goede keus voor een kwalitatief goede coating die breed toegepast kan worden.  
 

International Paint

 International Paint bij uw jachtschilder Nooitgedagt Yachtpainting
International Paint is onderdeel van de divisie Marine & Protective Coatings van Akzo Nobel. Het is één van werelds grootste fabrikanten en leveranciers van hoogwaardige lakken, verfsystemen en coatings voor motorboten, zeilboten en jachten. International Paint heeft als doel om met haar producten en verfsystemen boten te beschermen, te verfraaien en beter te laten presteren. Daartoe houdt International Paint zich voortdurend bezig met ontwikkeling en dit zorgt ervoor dat zij producten en services levert die aan de hoogste standaarden voldoen door middel van een continu proces van verbetering.

International Paint wil met haar kwaliteitsproducten en -diensten perfecte resultaten garanderen en het vetrouwen hierin blijkt uit de gebruikers van International Paint. Niet voor niets zijn de producten van International Paint in grote aantallen aanwezig bij toonaangevende groothandelaren, jachtwerven en verkooppunten.

Het merk International Paint is synoniem geworden voor de hoogste standaard van verzorging voor uw boot of jacht. Met International Paint bent u verzekerd van high performance jachtlakken voor onder en boven de waterlijn, en krijgt u dus waar voor uw geld.

Heeft u (specifieke) vragen over één van de gebruikte verfsystemen, dan kunt u contact opnemen met uw jachtschilder in Friesland.